Traineeship Consultant IT recruitment

Heb je het gevoel dat je vast zit in een baan zonder doorgroei, of dat je een hele verkeerde studierichting hebt gekozen? En is er altijd al dat stemmetje geweest dat zegt dat je IT met commerciële activiteiten wil gaan combineren? Mooi! Wij zorgen ervoor dat je een traineeship aangaat waarbij een steile leercurve gegarandeerd is.
Je gaat aan de slag in een team van 20 personen, waarbij jij verantwoordelijk wordt voor het recruiten van de beste IT’ers en het onderhouden van relaties. Een tevreden klant en een blije software developer; dat is jouw doel.

**Concreet, hoe ziet dit eruit?**
Je hebt alles zelf in de hand, maar de organisatie geeft jouw wel alle middelen om er een succes van te maken!
Je begint met het leren over software, onderhandelingstechnieken en verschillende IT systemen; lekker breed! Onder de knie? Dan ga je verder met het voeren van kandidaat gesprekken, relatiebeheer en het bellen van interessante leads. Een senior consultant gaat je begeleiden in dit proces, maar initiatief en goede wil komen natuurlijk vanuit jezelf!
Fouten gemaakt en daar van geleerd? Dan wordt het tijd voor jouw eigen klantenpakket en gaat de echte uitdaging beginnen!

**Aan de slag?**
Het is belangrijk dat je in Amsterdam woont, het kantoor is met OV of fiets goed te bereiken wanneer je snel in het centrum kan zijn. Daarnaast ben je gewend om Engels op professioneel niveau te gebruiken en heb je een echte winnaarsmentaliteit. Je bent weerbaar, eerlijk en direct in communicatie. Onderhandelen? Jouw tweede natuur!

**And in return?**
> Je gaat fulltime aan de slag; in eerste instantie 6 maanden als trainee. Je begint met 2000,- bruto per maand ( en een goed bonussysteem), maar je zal al snel doorgroeien naar 2500,- per maand.
> Samen met jou groeit jouw bonusregeling snel door! Interesse? Laten we het er snel over hebben.
> Je gaat opleidingen en trainingen volgen die er voor zorgen dat jij commercieel en IT zo sterk onderlegd raakt dat resultaten boeken een vanzelfsprekendheid wordt.
> Je begint met een 6 maanden contract.
> Je hebt 24 vrije dagen te besteden
> De vrijdagmiddagborrel is een verplicht onderdeel!
> Kansen om door te groeien. Je kunt binnen de functie stappen maken als junior, medior of senior. Maar misschien wil je op termijn richting teamleader of market developer. Wat je wil, maar je moet zelf initiatief tonen!