Werken in de IT

Werken in de IT

Dankzij de opkomst van nieuwe technologieën en de digitalisering is de IT de snelst groeiende branche. Deze branche is voortdurend in ontwikkeling en er is veel vraag naar nieuw talent. Daarnaast kun je alle richtingen op binnen de IT en zijn er veel verschillende bedrijven waar je aan de slag kunt. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos, denk aan; programmeur, software engineer, business consultant, helpdeskmedewerker, etc.

JUSTIN staat klaar voor jou. Wij zijn er voor je en helpen je om jouw carrière een boost te geven. Wie ben jij? Een starter of young professional die aan het begin staat van zijn of haar carrière. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat jouw talent optimaal wordt benut. Wil jij werken in de IT branche? Of je nu een carrièreswitch maakt en geen IT-ervaring hebt, of zojuist bent afgestudeerd, JUSTIN heeft dé ideale toffe baan! Klik snel hieronder voor al onze IT vacatures!

Waarom een carrière in de IT?

Wij kunnen genoeg redenen noemen om in de IT te werken! Omdat de werkzaamheden zo gevarieerd zijn, zal geen dag hetzelfde zijn. De IT branche is zeer toegankelijk en biedt ontzettend veel doorgroeimogelijkheden! Lees in ons blog waarom een carrière in de IT een goed idee is!

Banen in de IT

Servicedesk medewerker

Als servicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt binnen de afdeling IT. Dit geldt voor zowel jouw collega’s als voor klanten. Je beantwoordt IT- gerelateerde vragen en helpt met het oplossen van problemen. Dit is een functie waarbij je snel moet kunnen schakelen, maar waar je wel heel veel van kunt leren!

Systeembeheerder

Ben jij een handige Harry of handige Harriët? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het juist functioneren van de IT binnen de organisatie. In het geval van netwerkproblemen of andere issues, ben jij degene die het gaat oplossen. Jij neemt dus het beheer en onderhoud binnen de IT-omgeving onder je hoede.

Programmeur

Als programmeur ben jij gespecialiseerd om software, websites of applicaties te maken. Deze software is geschreven in computertaal en kun jij als programmeur uiteraard begrijpen. Dit zijn de meest voorkomende programmeertalen: HTML, Javascript, CSS, JAVA, C# en C++. Daarnaast blijf je verantwoordelijk voor eventuele vragen en onderhoud.

Jouw IT carrière bij…

Benify
Ugoo
Otwee ICT
Marchon

Blijf aan kop, lees ons blog

10 redenen om te werken in de IT

IT is booming. Dat is al jaren zo en dit zal voorlopig nog wel even zo blijven. Het is een diverse, veranderende wereld met heel veel kansen. De bekende stigma’s over IT’ers verdwijnen steeds meer en werken in de IT wordt hip!

Omgaan met keuzestress

Omgaan met keuzestress

Doorstuderen, meteen na je studie gaan werken, eerst op reis gaan, een traineeship volgen, wel of niet van baan overstappen… Als young professional (maar eigenlijk je hele leven) sta je voor allerlei keuzes.

5 tips voor het zoeken van werk

5 tips voor het zoeken van werk

Misschien ben je net afgestudeerd of heb je gewoon al een tijdje niet naar een nieuwe baan gezocht. Alle reden om je hier weer even in te verdiepen.