JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

DetaVast

DetaVast via JUSTIN…

Ben je op zoek naar een young professional én flexibiliteit? Dat kan met een DetaVast contract via JUSTIN. Hiermee werven wij niet alleen jouw nieuwe medewerker, maar nemen we ook nog eens alle administratie uit handen.

We vertellen je graag waarom detacheren of uitzenden via JUSTIN een goed idee is:

  • Volledige ontzorging
  • Zeer persoonlijke aanpak
  • Kandidaten die passen binnen jouw bedrijfscultuur
  • No cure, no pay
cover-image

In de praktijk…

Een DetaVast kan voor een aantal maanden of zelfs een paar jaar. JUSTIN is gedurende de looptijd van het contract de juridisch werkgever. Jij loopt dus geen risico’s bij arbeidsongeschiktheid of loondoorbetaling bij vakanties.

 

Wat houdt een DetaVast contract in?

Een DetaVast contract komt overeen met een fase A contract zonder uitzendbeding. Bij deze contractvorm wordt een medewerker per gewerkt uur uitbetaald. Als juridisch werkgever dragen wij de risico's. En het "Vast"gedeelte? JUSTIN biedt alleen contracten met uitzicht op een vast dienstverband. Zijn jullie na verloop van tijd beiden tevreden? Dan bieden jullie onze young professional een vaste plek binnen het team aan.

cover-image

Onze vakgebieden

JUSTIN is gespecialiseerd in office functies in onderstaande vakgebieden. Zoek je flexibel personeel in een andere functiegroep? Niet getreurd! Met ons moederbedrijf Antenna werven wij ook personeel in andere functiegroepen.

Onze werkwijze

Het bieden van een DetaVast contract via JUSTIN betekent volledige ontzorging! Wij nemen niet alleen het werving- en selectieproces op ons, je hebt ook geen omkijken meer naar de salarisadministratie. JUSTIN wordt juridisch werkgever. Dat betekent dat wij het salaris uitbetalen én alle werkgeversrisico’s dragen. Ideaal wanneer je op zoek bent naar flexibel personeel, bijvoorbeeld vanwege seizoensdrukte of zwangerschapsverlof.

JUSTIN hanteert een uitzendtarief wanneer je nieuwe collega via ons aanneemt. Uiteraard stemmen wij dit tarief voorafgaand aan onze samenwerking met jou af. Zit de ideale kandidaat er nog niet tussen? Dan blijven wij gewoon verder zoeken en betaal je natuurlijk nog niets.

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.