JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

FAQ voor kandidaten

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR KANDIDATEN

Hieronder vind je een aantal vragen die wij vaak krijgen, met de daarbij behorende antwoorden. Klik op de vraag om het antwoord te zien.

JUSTIN helpt jou om als young professional de uitdaging te vinden die jij zoekt. Wij focussen ons op zes functiegroepen; commercieel, financieel, marketing/communicatie, logistiek/supply chain, Hr/office management en ICT. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in één van deze werkvelden? Kijk snel even bij onze vacatures!

Voor nationale en internationale bedrijven, mkb’ers en multinationals, formele en informele organisaties en dan ook nog in verschillende sectoren. Een aantal van onze opdrachtgevers vind je op de homepage. Wat hebben deze bedrijven met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal op zoek naar ambitieuze Young Professionals.

JUSTIN recruitment stelt zich in het proces op als bemiddelaar tussen jou en de werkgever. Op de pagina werken via JUSTIN vind je alle informatie hierover.

Nee. Onze opdrachtgevers betalen een vergoeding voor de bemiddeling tussen jou en hen.

Dat hangt er vanaf of je tijdelijk of voor langere tijd aan de slag gaat. Wij kunnen twee type contracten aanbieden, waar we je graag alles over vertellen in een persoonlijk gesprek.

Alle open vacatures staan op de site. Heb je gisteren een vacature gezien die er vandaag niet meer op staat? Bel voor de zekerheid even! Wij kennen onze opdrachtgevers goed en leren jou ook graag kennen. Misschien is er wel een link, kunnen we je onder de aandacht brengen en creëert een van onze relaties zo de perfecte functie voor jou! Vind je de functies bij JUSTIN niet passend? Kijk dan eens op www.antennagroep.nl. Hier vind je nog meer vacatures, en misschien ook wel die ene waar jij naar op zoek bent!

Absoluut. Lees hier vooral ook ons blog met CV tips over! Heb je echter nog vragen? Bel of mail ons.

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.