ZZP'ERS EN FREELANCERS

Je bent zelfstandig, gewild en je kan de hoeveelheid opdrachten bijna niet meer aan. Waar zit je dan sowieso niet op te wachten; op al die administratie! Tel daarbij alle veranderingen rondom de wet DBA op en je komt al snel tot de conclusie dat je JUSTIN moet bellen.

Uw administratie via JUSTIN

JUSTIN zorgt ervoor dat jij je alleen maar hoeft te richten op jouw core-business. Heb jij een KVK-nummer? Dan blijf jij zelfstandig, maar regelen wij de facturatie en het debiteurenbeheer.

 

Heb je behoefte aan meer zekerheid? Wil je bijvoorbeeld verzekerd zijn voor arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, of wil je dat ook jouw afdrachten en salarisuitbetaling voor je wordt geregeld? Kijk dan eens op onze payrollpagina. Wanneer je al een nieuwe werkgever hebt gevonden, kan JUSTIN optreden als juridisch werkgever.

Geïnteresseerd?

Meer informatie of direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons direct op 020-6124945.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.