JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

FAQ voor werkgevers

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR WERKGEVERS

Hieronder vind je een aantal vragen die wij vaak krijgen, met de daarbij behorende antwoorden. Klik op de vraag om het antwoord te zien.

Een young professional die een nieuwe uitdaging zoekt in het werkveld commercieel, financieel, marketing/communicatie, logistiek/supply chain, Hr/office management of IT. Dit kan een kandidaat zijn die net een opleiding op MBO+, HBO of WO niveau heeft afgerond of een aantal jaar werkervaring heeft.

JUSTIN richt zich specifiek op young professionals. Waarom? Omdat wij dit zelf ook zijn en geloven dat een young professional ook de beste young professional gaat vinden.

Bent u echter op zoek naar kandidaten met meer werkervaring, of ervaring in een andere sector? Neem eens contact op met Antenna! Antenna maakt net als JUSTIN recruitment onderdeel uit van de Antennagroep. Antenna bemiddelt ook in andere sectoren en werft personeel met een diversiteit aan ervaringsniveaus. Kijk op antennagroep.nl voor meer informatie.

Via werving & selectie werven wij de kandidaat en verzorgen de sollicitatieprocedure. Wanneer u en de kandidaat beiden enthousiast zijn, stappen wij er tussenuit en bied u de kandidaat direct zelf een contract aan.

Bij uitzenden en detacheren werven wij de juiste young professional en nemen wij deze in dienst. Wij dragen de werkgeversrisico’s en u blijft flexibel. Samen met u bespreken wij hoe lang u deze kandidaat via JUSTIN recruitment wilt laten werken en of u de kandidaat over wilt nemen of niet.

Dat doen we op verschillende manieren. Wij zijn constant bezig met het up to date houden van ons netwerk. Wanneer u een aanvraag bij ons uitzet controleren wij dit netwerk direct op passende kandidaten. Daarnaast zetten wij een recruitment campagne uit op via verschillende jobboards en social media kanalen.

Ook gaan onze recruiters actief aan de slag met uw vacature. Wij benaderen elke kandidaat die passend kan zijn; je weet immers nooit of ze openstaan voor een nieuwe uitdaging bij uw bedrijf, toch?

Dat kan! We snappen dat je ontzorgt wil worden als zelfstandig ondernemer. Je bent de hele dag aan jouw opdracht bezig, dan wil je in de avonduren niet meer aan jouw administratie hoeven denken. JUSTIN doet dit voor jou en zorgt dat jij de juiste contracten hebt die voldoen volgens de wet DBA. Meer informatie hierover vind je op de pagina ZZP’ers en freelancers.

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.