JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Werkgevers

Waarom Justin?

  • Voor young professionals, door young professionals. JUSTIN mixt jarenlange ervaring met een jonge ondernemersgeest
  • Wij zijn onze eigen doelgroep
  • Één adres voor al uw personeelszaken
  • Efficiënt, online wervingsproces
  • Toptalent dat écht bij uw organisatie past
  • Een persoonlijke aanpak

Al onze diensten

Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren. Maar dat is niet alles. Heb je behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Ook dan denken we graag met je mee! Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

Werving & selectie

Je bent op zoek naar personeel maar je hebt niet voldoende middelen om snel aan goede mensen te komen. Laat dit nou net zijn waar wij goed in zijn. JUSTIN helpt je maar al te graag in contact te komen met talenten die geschikt zijn voor de job, maar ook passen binnen je bedrijf.

DetaVast

Ben je op zoek naar een young professional én flexibiliteit? Dat kan met een DetaVast contract via JUSTIN. Hiermee werven wij niet alleen jouw nieuwe medewerker, maar nemen we ook nog eens alle administratie uit handen.

ZZP'ers en freelancers

Je bent zelfstandig, gewild en je kan de hoeveelheid opdrachten bijna niet meer aan. Waar zit je dan sowieso niet op te wachten; op al die administratie! Tel daarbij alle veranderingen rondom de wet DBA op en je komt al snel tot de conclusie dat je JUSTIN moet bellen.

cover-image

Wij zijn gespecialiseerd in:

JUSTIN is gespecialiseerd in office functies in onderstaande vakgebieden. Staat de functiegroep waar je naar op zoek bent hier niet tussen? Niet getreurd! Met ons moederbedrijf Antenna werven wij ook personeel in andere functiegroepen.
 

cover-image

Onze talenten werken onder andere bij…

JUSTIN werkt voor allerlei verschillende bedrijven. van groot tot klein en in uiteenlopende sectoren. Hieronder een kleine selectie van klanten die wij mogen verblijden met nieuw personeel.

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.