JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Over JUSTIN

Wij zijn Justin

Hoi, wij zijn JUSTIN. Dagelijks zetten wij ons in om starters en young professionals een mooie start van hun carrière te geven. De beste talenten in de leukste functies bij de mooiste werkgevers, dat is waar we voor gaan. Werkgeluk staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen voor onze kandidaten, maar ook zeker voor onze klanten. En natuurlijk voor onszelf. Dit uitgangspunt vertalen wij volledig in onze manier van werken en onze kernwaarden.

Naast JUSTIN’s kantoren in Amsterdam en Rotterdam zijn wij ook onderdeel van Antenna, een groter bureau met nog eens drie vestigingen. Dus voor het leukste werk in de randstad zit je bij ons goed!

cover-image

Werken bij JUSTIN

Elke dag mensen helpen bij het vinden van hun droombaan. Is dat ook iets voor jou? Lees alles over het leven als recruitment professional bij JUSTIN, check onze openstaande vacatures en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! 

Help jij mee?

Bedrijven en kandidaten blij maken door de perfecte match voor beiden te spotten? Dat kan bij JUSTIN! Meer informatie over ons bedrijf en jouw rol hierin, vind je via onderstaande button.

cover-image

Dé oplossing voor jou

Ben je op zoek naar baan of twijfelt over een eventuele overstap? Of ben je een werkgever en op zoek naar een passende kandidaat? Wij brengen kandidaten en werkgevers bij elkaar!

Wij zijn Justin. recruitment voor
young professionals

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.