JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Werken bij Justin

Mensen blij maken met de perfecte job, ook iets voor jou?

Voor young professionals, door young professionals. In onze ruime, moderne kantoren in Amsterdam en Rotterdam bruist het van de energie. Dagelijks doen wij er alles aan om talent op de juiste plek te krijgen. Niet alleen op papier, maar ook op persoonlijk vlak. Wij zijn pas blij als onze klanten en kandidaten dat ook zijn.

JUSTIN Recruitment, onderdeel van Antenna, is een groeiend recruitment bureau met hoge ambities. Je vindt ons in Amsterdam en Rotterdam. En wie weet welke leuke stad daarop volgt. Heb jij ideeën?

cover-image

Wanneer pas jij in team JUSTIN?

Uiteraard ben jij uiterst gemotiveerd om te gaan werken als recruiter in Amsterdam of Rotterdam! Werkervaring is mooi meegenomen, maar geen absolute must. Wij bieden een goed opleidingstraject en leren je graag de kneepjes van het vak. Wel is het belangrijk dat je niet bang bent om klanten en kandidaten zelf proactief te benaderen, goed het overzicht kunt bewaren en dat je het geen probleem vindt om een breed takenpakket te balanceren. Recruitment, intakes plannen en voorstellen schrijven; je krijgt bij ons met van alles te maken. Ten slotte spreek je een goed woordje Engels, want je zult regelmatig contact hebben met Engelse klanten en kandidaten.

cover-image

Recruitment Consultant Justin Rotterdam

Als Recruitment Consultant bij JUSTIN Rotterdam combineer jij jouw communicatieve vaardigheden en interesse in mensen met een gezonde dosis commerciële daadkracht. Geen Amerikaanse toestanden of aan een bel trekken, maar samen met jouw team naar een doel werken! 

Lees meer

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.