WERKEN BIJ JUSTIN

Mensen blij maken met de perfecte job,
ook iets voor jou?

Voor young professionals, door young professionals. In ons ruime, moderne kantoren in Amsterdam en Rotterdam bruist het van de energie. Dagelijks doen wij er alles aan om talent op de juiste plek te krijgen. Niet alleen op papier, maar ook op persoonlijk vlak. Wij zijn pas blij als onze klanten en kandidaten dat ook zijn.

JUSTIN recruitment, onderdeel van Antenna, is een groeiend recruitment bureau met hoge ambities. Je vindt ons in Amsterdam en Rotterdam. En wie weet welke leuke stad daarop volgt. Heb jij ideeën?

Recruitment Consultant omgeving Amsterdam

32 - 36 uur, 36 - 40 uur | 🎓HBO, WO | 📍Omgeving Amsterdam| 🚘Auto , OV, Fiets, Scooter | €2800 per maand

 

Jouw eigen functie verkopen, dat moet toch lukken! Niemand droomt van deze baan tijdens zijn studie, maar holy moly wat is het toch een leuke job! Hands-on met strategisch combineren! Afwisselin... Lees verder

Recruitment Consultant omgeving Rotterdam

32 - 36 uur, 36 - 40 uur | 🎓HBO, WO | 📍Omgeving Rotterdam | 🚘Auto, OV, Fiets, Scooter | €2800 per maand

 

Bij JUSTIN Recruitment is geen dag hetzelfde. Als Consultant sta jij dagelijks in contact met de mooiste klanten over interessante kandidaten die jij hebt gesproken. Regelmatig ga jij op bezoek bij een klant of voer... Lees verder

Wanneer pas jij in team JUSTIN?

Uiteraard ben jij uiterst gemotiveerd om te gaan werken als recruiter in Amsterdam of Rotterdam! Wij vinden het belangrijk dat een JUSTIN kandidaat minimaal een bachelor diploma heeft. Werkervaring is mooi meegenomen, maar geen absolute must. Wij bieden een goed opleidingstraject. Wel is het belangrijk dat je initiatiefrijk bent en goed het overzicht kunt bewaren. Ten slotte helpt het wanneer je een goed woordje Engels spreekt, want je spreekt regelmatig Engels met kandidaten. 

Solliciteer direct online

Persoonsgegevens
Contactgegevens

CV

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.