JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Werving & selectie

Werven via JUSTIN…

Het werving- & selectieproces uitbesteden aan JUSTIN? Wij vertellen graag waarom!

  • Zeer persoonlijke aanpak
  • Alleen kandidaten die goed bij jouw organisatie passen
  • No cure, no pay
  • Goede garantieregeling
  • Voor én door young professionals!

Je bent op zoek naar personeel maar je hebt niet voldoende middelen om snel aan goede mensen te komen. Laat dit nou net zijn waar wij goed in zijn. JUSTIN helpt je maar al te graag in contact te komen met talenten die geschikt zijn voor de job, maar ook passen binnen je bedrijf.

cover-image

In de praktijk…

Personeel werven. Wij houden dit graag simpel en persoonlijk. Samen plannen we een kennismaking in en stellen we het functieprofiel op. En daarna? Dan neemt JUSTIN het werving- en selectieproces uit handen, maar houden we je uiteraard op de hoogte over de voortgang. Met onze ervaren recruiters en diverse online marketingkanalen zorgen wij dat we het juiste talent voor jouw vacature kunnen vinden.

cover-image

Onze werkwijze

Werkervaring en opleiding zijn belangrijke criteria bij de selectie van young professionals. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat een kandidaat binnen jullie bedrijfscultuur past. Je hebt een visie en specifieke wensen en deze moet je natuurlijk herkennen in de ambities van een potentiële werknemer. Is jouw organisatie gelegen in de omgeving Amsterdam of Rotterdam? Dan helpt JUSTIN graag bij de werving en selectie van kandidaten!

Stap 1

Samen met jou stellen we een functieprofiel op. We bespreken onder andere waar een toekomstige collega aan moet voldoen en wat jouw bedrijf omgekeerd zo interessant maakt voor kandidaten. Vervolgens nemen we de werving- en selectieprocedure uit handen.

Stap 2

We gaan op zoek naar de juiste young professional en er wordt een online marketing campagne gestart. Vervolgens hebben we een kennismakingsgesprek met potentieel geschikte kandidaten. We gaan uitgebreid in op de functie en jouw bedrijf, maar ook op het verleden, heden en de toekomstplannen van de kandidaat. Na het inwinnen van positieve referenties, sturen we jou van de meest geschikte kandidaat een uitgebreid voorstel. 

Stap 3

Ben je na één of meerdere gesprekken met onze young professional zo positief dat je hem of haar graag in het team verwelkomt? Dan bied jij de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan. JUSTIN zal bij een succesvolle bemiddeling een met jou vooraf overeengekomen fee in rekening brengen. Wij werken op basis van no cure no pay en met een goede garantieregeling. 

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.