JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Werken via Justin

Zo werkt het

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het werken via een werving & selectiebureau. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt? Of heb je je ingeschreven en hebben wij iets passends voor jou gevonden? Dan gaan we samen de vier onderstaande stappen nemen. 

 

Stap 1

GESPREK BIJ ONS OP KANTOOR OF VIA TEAMS

We drinken een kopje koffie of thee, bespreken je cv en wat je graag terug ziet komen bij een volgende werkgever. Daarna bespreken we de vacature en het bedrijf waar deze open staat. Voor ons is het belangrijk om te weten te komen wie jij bent, waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt en wat voor jou kernwaarden zijn in een nieuwe functie en werkgever. 

Stap 2

NOG STEEDS ENTHOUSIAST?

Leuk! Wij en onze opdrachtgevers vinden het altijd prettig om even kort een referentie over jou in te winnen bij een vorige werkgever of stagebedrijf.

Stap 3

WIJ STELLEN JOU VOOR

Is de referentie ook positief? Dan stellen wij jou voor aan het bedrijf waar de vacature open staat. We sturen natuurlijk meer dan alleen jou cv. Voor onze opdrachtgevers is de persoon achter het cv namelijk minstens zo belangrijk. En dat gaan we doen aan de hand van ons eerdere gesprek. 

Stap 4

OP GESPREK

Het bedrijf ook enthousiast? Dan ben jij aan zet! Zet je beste beentje voor en laat zien waarom jij de nieuwe aanwinst van het bedrijf moet zijn. Wij gaan jou in ieder geval van te voren goed voorbereiden. Je krijgt van ons de gesprekspartners, kledingadvies en tips voor het gesprek. 

cover-image

Vandaag jouw droombaan scoren?

cover-image

Aan de slag, wat nu?

Gefeliciteerd! Het lijkt erop dat jullie een match zijn! Via JUSTIN kan je op verschillende manieren bij een nieuwe werkgever aan de slag. Het grote verschil zit hem in wie jouw juridisch werkgever is. We leggen hieronder even de verschillende mogelijkheden uit.

WERVING & SELECTIE

Nadat je de sollicitatieprocedure hebt doorlopen, biedt het bedrijf jou direct een contract aan. JUSTIN heeft alleen als bemiddelaar opgetreden tijdens de introductie en het sollicitatieproces, maar je zal direct in dienst gaan bij het bedrijf. Vragen over de arbeidsvoorwaarden of vind je het sowieso prettig om even over het contract te sparren? Wij gaan je helpen! 

DETAVAST

Met een detavast contract ga je via JUSTIN aan de slag. Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, maar opdrachtgevers hebben vaak wel de intentie om jou op den duur zelf een contract aan te bieden. JUSTIN bemiddelt namelijk vooral in vaste banen. Wij stellen een contract voor je op en nemen deze vervolgens stap voor stap met je door. 

cover-image

Merken waar je voor kan werken

JUSTIN werkt voor bedrijven van groot tot klein en in allerlei sectoren. Hieronder een paar voorbeelden!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.