JUSTIN Recruitment
WERKEN VIA JUSTIN

Zo werkt het

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het werken via een werving & selectiebureau. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt? Of heb je je ingeschreven en hebben wij iets passends voor jou gevonden? Dan gaan we samen de vier onderstaande stappen nemen. 

1. Gesprek bij ons op kantoor of via Teams

We drinken een kopje koffie of thee, bespreken jouw CV en wat je graag terug ziet komen bij een volgende werkgever. Daarna bespreken we de vacature en het bedrijf waar deze open staat. Dit gesprek zal ongeveer drie kwartier duren. Voor ons is het belangrijk om te weten te komen wie jij bent, waarom je bepaalde keuzes gemaakt hebt en wat voor jou kernwaarden zijn in een nieuwe functie en werkgever. Vanuit die info gaan we namelijk kijken of onze opdrachtgever nog steeds een match is voor jou, of dat we nog meer andere mooi mogelijkheden hebben! 

 

2. Nog steeds enthousiast?

Leuk! Wij en onze opdrachtgevers vinden het altijd prettig om even kort een referentie over jou in te winnen bij een vorige werkgever of stagebedrijf.

 

3. Wij stellen jou voor

Is de referentie ook positief? Dan stellen wij jou voor aan het bedrijf waar de vacature open staat. We sturen natuurlijk meer dan alleen jou cv. Voor onze opdrachtgevers is de persoon achter het cv namelijk minstens zo belangrijk. En dat gaan we doen aan de hand van ons gesprek uit punt 1. 

 

4. Op gesprek

Het bedrijf ook enthouasiast? Dan ben jij aan zet! Zet je beste beentje voor en laat zien waarom jij de nieuwe aanwinst van het bedrijf moet zijn. Sollicitatietips nodig? Lees onze blog!
Wij gaan jou in ieder geval van te voren goed voorbereiden. Je krijgt van ons de gesprekspartners, kledingadvies en tips voor het gesprek. 

 

Afhankelijk van het bedrijf kan de procedure verschillend zijn. Vaak zijn er twee gesprekken, waarin je met verschillende mensen kan spreken. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om eens goed in de keuken te kijken. Soms zal er nog een assesment zijn of kan je bijvoorbeeld een dag meelopen. Ook hier zullen we je van te voren van op de hoogte brengen. 

 

 

Aan de slag, wat nu?

 

Gefeliciteerd! Het lijkt erop dat jullie een match zijn! Via JUSTIN kan je op verschillende manieren bij een nieuwe werkgever aan de slag. Het grote verschil zit hem in wie jouw juridisch werkgever is. We leggen hieronder even de verschillende mogelijkheden uit.

 

Werving & selectie:

Nadat je de sollicitatieprocedure hebt doorlopen, biedt het bedrijf jou direct een contract aan. JUSTIN heeft alleen als bemiddelaar opgetreden tijdens de introductie en het sollicitatieproces, maar je zal direct in dienst gaan bij het bedrijf. Vragen over de arbeidsvoorwaarden of vind je het sowieso prettig om even over het contract te sparren? Wij gaan je helpen! 

 

Detacheren/uitzenden:

Met een uitzend- of detacheringscontract ga je via JUSTIN aan de slag. Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, maar opdrachtgevers hebben vaak wel de intentie om jou op den duur zelf een contract aan te bieden. JUSTIN bemiddelt namelijk vooral in vaste banen. Wij gaan een contract voor je opstellen en nemen deze vervolgens stap voor stap met je door. 

Vandaag jouw droombaan scoren?

Merken waar je voor kan werken

JUSTIN werkt voor bedrijven van groot tot klein en in allerlei sectoren. Hieronder een paar voorbeelden!

Vandaag jouw droombaan scoren?

Bekijk al onze vacatures

Bekijk onze nieuwste vacatures of ontvang ze per mail!