JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Vacatures per regio

Ontdek Diverse Vacatures in Amsterdam en Rotterdam met Justin Recruitment

Jouw Partner voor een Succesvolle Carrière in Commerciële, IT, Financiële, HR, Marketing en Supply Chain Functies

Ben je een young professional op zoek naar spannende vacatures in Amsterdam en Rotterdam? Justin Recruitment is gespecialiseerd in het verbinden van ambitieuze afgestudeerden, starters en young professionals met belonende carrièrepaden in verschillende sectoren, zoals commercieel, IT, financiën, HR, marketing en supply chain. Duik in ons aanbod van vacatures en leer meer over elk vakgebied, terwijl wij je begeleiden bij het vinden van de ideale positie om je ambities te vervullen in èn rondom de bruisende steden Amsterdam en Rotterdam.

Commerciële banen in Amsterdam en Rotterdam

Amsterdam en Rotterdam zijn een centrum voor zakendoen en handel, en trekt tal van multinationals en startups aan. Deze bloeiende omgeving genereert een constante vraag naar bekwame professionals op het gebied van verkoop, marketing en bedrijfsontwikkeling. Enkele van de functies die we aanbieden in deze sector zijn:

 • Sales Consultant: Stimuleer omzetgroei door het identificeren en sluiten van nieuwe zakelijke kansen.
 • Accountmanager: Bouw en onderhoud sterke relaties met klanten om hun tevredenheid en loyaliteit te waarborgen.
 • Marketing Specialist: Ontwikkel en voer marketingstrategieën uit om naamsbekendheid te vergroten en de verkoop te stimuleren.
 • Business Development Manager: Identificeer nieuwe markten en kansen om het bereik en de winstgevendheid van het bedrijf uit te breiden.

Commerciële vacatures

 

IT-banen in Amsterdam en Rotterdam

De bloeiende tech-industrie van de stad biedt diverse IT-banen voor young professionals. Met zijn innovatieve geest en een steeds groter aantal technologiebedrijven, bieden Amsterdam en Rotterdam een vruchtbare bodem voor carrièregroei in IT. Enkele IT-functies die we aanbieden zijn:

 • Softwareontwikkelaar: Ontwerp, ontwikkel en onderhoud softwaretoepassingen om aan de eisen van klanten te voldoen.
 • IT-consultant: Bied deskundig advies en ondersteuning aan organisaties om hun IT-infrastructuur en processen te optimaliseren.
 • Systeembeheerder: Zorg voor de goede werking en het onderhoud van de computersystemen en netwerken van een bedrijf.
 • Data-analist: Interpreteer gegevens om waardevolle inzichten te bieden voor geïnformeerde besluitvorming.

IT vacatures

 

Financiële banen in Amsterdam en Rotterdam

Het dynamische financiële landschap van Amsterdam en Rotterdam biedt tal van mogelijkheden voor young professionals om uit te blinken in financieel gerelateerde functies. Van multinationale banken tot innovatieve fintech-startups, er zijn verschillende posities beschikbaar voor financiële enthousiastelingen. Enkele financiële functies die we aanbieden zijn:

 • Financieel analist: Analyseer financiële gegevens om besluitvorming te ondersteunen en de financiële gezondheid van een bedrijf te beoordelen.
 • Accountant: Stel financiële overzichten op en analyseer deze om hun nauwkeurigheid en naleving van regelgeving te waarborgen.
 • Financieel planner: Help klanten bij het beheren van hun financiën en het bereiken van hun financiële doelen.
 • Beleggingsanalist: Voer onderzoek en analyse uit om winstgevende investeringsmogelijkheden te identificeren.

Financiële vacatures

 

HR-banen in Amsterdam en Rotterdam

Human resources spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de personeelssamenstelling en cultuur van elke organisatie. Met een breed scala aan industrieën in Amsterdam en Rotterdam, hebben HR-professionals de kans om in verschillende sectoren te werken. Enkele HR-functies die we aanbieden zijn:

 • HR-specialist: Ontwikkel en implementeer HR-beleid, procedures en initiatieven ter ondersteuning van de doelen van de organisatie.
 • Recruitment Consultant: Identificeer en trek toptalent aan om vacatures binnen een bedrijf te vervullen.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmanager: Ontwerp en geef opleidingsprogramma's om de vaardigheden en prestaties van medewerkers te verbeteren.
 • HR Business Partner: Werk samen met het management om HR-gerelateerde uitdagingen aan te pakken en strategische personeelsoplossingen te ontwikkelen.

HR vacatures

 

Marketingbanen in Amsterdam en Rotterdam

De bloeiende zakenwereld van Amsterdam en Rotterdam creëert een sterke vraag naar marketingprofessionals die bedrijven kunnen helpen groeien en opvallen in de concurrerende markt. Enkele marketingfuncties die we aanbieden zijn:

 • Digital Marketing Specialist: Ontwikkel en voer digitale marketingcampagnes uit om de online zichtbaarheid te vergroten en de verkoop te stimuleren.
 • Content Marketeer: Creëer boeiende content om klanten aan te trekken en te behouden, en merkloyaliteit op te bouwen.
 • Social Media Manager: Beheer de aanwezigheid van een bedrijf op sociale media, creëer en deel inhoud die aansluit bij de doelgroep.
 • SEO Specialist: Optimaliseer de inhoud en structuur van een website om de ranking op de zoekresultatenpagina's van zoekmachines te verbeteren.

Marketing vacatures

 

Supply Chain-banen in Amsterdam en Rotterdam

De strategische ligging en goed ontwikkelde infrastructuur van Amsterdam en Rotterdam maken het tot een belangrijk knooppunt voor logistiek en supply chain-activiteiten. Hierdoor is er een grote vraag naar vakbekwame professionals op dit gebied. Enkele supply chain-functies die we aanbieden zijn:

 • Supply Chain Analist: Analyseer en optimaliseer supply chain-processen om efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.
 • Logistiek Coördinator: Houd toezicht op de verplaatsing van goederen van productie tot distributie, en zorg voor tijdige en kosteneffectieve levering.
 • Inkoopspecialist: Beheer de inkoop en aanschaf van goederen en diensten om aan de behoeften van een bedrijf te voldoen.
 • Voorraadbeheerder: Houd toezicht op voorraadniveaus om voldoende voorraad te garanderen en opslagkosten en verspilling te minimaliseren.

Supply Chain vacatures

Conclusie:

Amsterdam en Rotterdam bieden een schat aan werkmogelijkheden voor young professionals in diverse sectoren zoals commercieel, IT, financiën, HR, marketing en supply chain. Bij Justin Recruitment zetten wij ons in om u te helpen bij het vinden van de perfecte functie die aansluit bij uw vaardigheden, interesses en carrièreambities. Met ons uitgebreide netwerk van werkgevers en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u een positie vindt die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar ook uitstekende groeimogelijkheden biedt. Zet de eerste stap richting uw droombaan door vandaag nog contact op te nemen met Justin Recruitment. Laat ons u begeleiden op uw reis naar succes in de bruisende stad Amsterdam en Rotterdam!

Is jouw vacature momenteel niet beschikbaar? Wij hebben altijd plek voor talent! Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.