JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Vakgebied commercieel

COMMERCIËLE WERKNEMERS

Op zoek naar commerciële – of customer service werknemers? Say no more. JUSTIN zet zich dagelijks in om de juiste werknemers te plaatsen bij de juiste werkgevers. JUSTIN begrijpt dat het vinden van dé perfecte commerciële werknemer tijd en energie kost. Daarom nemen wij dit sollicitatieproces uit uw handen en zoeken naar de perfecte match die bij uw bedrijf past.

Waarom JUSTIN?

Dit doen wij al ruim 20 jaar en hebben dan ook al veel werknemers mogen plaatsen bij diverse commerciële functies. Denk aan: account executives, sales support medewerkers, business consultants, accountmanagers, etc.

Wij vinden het fijn om altijd eerst bij de opdrachtgever langs te gaan. Zo krijgen wij een beter beeld van het bedrijf en kunnen wij gerichter zoeken naar een commerciële – of customer service werknemer. Wij spreken dan ook elke kandidaat persoonlijk om er achter te komen wat zijn of haar drijfveren en ambities zijn. Op deze manier kan JUSTIN tot de perfecte match komen!

cover-image

"Het uithangbord van uw bedrijf en het eerste waar een potentiële klant mee in aanraking komt. Onderschat daarom niet wat de commerciële afdeling voor u betekent. Wanneer JUSTIN voor u commercieel personeel gaat werven is het daarom belangrijk dat we snappen waar u en uw bedrijf voor staan, zodat uw nieuwe visitekaartje dat straks ook doet."

cover-image

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.