JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Vakgebied financieel

FINANCIËLE WERKNEMERS

Bent u op zoek naar financieel personeel? Dan bent u bij JUSTIN aan het juiste (web)adres! JUSTIN helpt u namelijk graag bij het vinden van financieel talent. Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kan kosten om financiële toppers te vinden. Tijd die u als ondernemer liever in uw bedrijf stopt. Vandaar dat wij dat complete proces van u kunnen overnemen.

Waarom JUSTIN?

Dit proces doen wij al 25 jaar met veel passie en we hebben dan ook veel bedrijven en werknemers met elkaar kunnen matchen. Hoe gaan wij te werk? Wij geloven in een persoonlijke en betrokken werkwijze. Vandaar dat wij eerst graag langskomen bij uw bedrijf om kennis te maken. Ook kunnen wij zo de sfeer op de werkvloer proeven zodat we een indruk krijgen van de bedrijfscultuur.

Na het plaatsen van een wervende vacature, selecteren wij eerst telefonisch de kandidaten. Daarna nodigen wij deze uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Nu wij zowel van uw bedrijf als van de kandidaten een goede indruk hebben, kunnen wij een uitstekende match maken. Op deze manier versterkt JUSTIN uw bedrijf met financieel talent.

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.