JUSTIN Recruitment
VAKGEBIED: FINANCIEEL

Financiële werknemers

Bent u op zoek naar financieel personeel? Dan bent u bij JUSTIN aan het juiste (web)adres! JUSTIN helpt u namelijk graag bij het vinden van financieel talent. Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kan kosten om financiële toppers te vinden. Tijd die u als ondernemer liever in uw bedrijf stopt. Vandaar dat wij dat complete proces van u kunnen overnemen. Dit proces doen wij al 25 jaar met veel passie en we hebben dan ook veel bedrijven en werknemers met elkaar kunnen matchen.

Hoe gaan wij te werk? Wij geloven in een persoonlijke en betrokken werkwijze. Vandaar dat wij eerst graag langskomen bij uw bedrijf om kennis te maken. Ook kunnen wij zo de sfeer op de werkvloer proeven zodat we een indruk krijgen van de bedrijfscultuur. Na het plaatsen van een wervende vacature, selecteren wij eerst telefonisch de kandidaten. Daarna nodigen wij deze uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Nu wij zowel van uw bedrijf als van de kandidaten een goede indruk hebben, kunnen wij een uitstekende match maken. Op deze manier versterkt JUSTIN uw bedrijf met financieel talent.

"Het uithangbord van uw bedrijf en het eerste waar een potentiële klant mee in aanraking komt. Onderschat daarom niet wat de commerciële afdeling voor u betekent. Wanneer JUSTIN voor u commercieel personeel gaat werven is het daarom belangrijk dat we snappen waar u en uw bedrijf voor staan, zodat uw nieuwe visitekaartje dat straks ook doet."

Chinook - Recruitment consultant Amsterdam