JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Vakgebied HR

HR WERKNEMERS

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar HR personeel? Say no more. JUSTIN helpt u graag bij het vinden van die HR toppers. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken. Wij houden u tijdens het selectieproces op de hoogte en stellen pas een kandidaat aan u voor als wij hier 100% achterstaan. JUSTIN heeft dagelijks contact met ambitieus HR personeel die aan de volgende stap in hun carrière willen beginnen. Of u nu op zoek bent naar HR managers, P&O managers of HR medewerkers.

Waarom JUSTIN?

Wij gaan altijd voor de perfecte match tussen de kandidaat en het bedrijf en zijn dan ook erg betrokken bij beide partijen. Om deze reden gaan wij graag eerst bij uw bedrijf langs om kennis te maken en om de sfeer te proeven. Zo kunnen wij uw bedrijfscultuur beter vertalen naar de sollicitanten.

In het sollicitatiegesprek gaan we onder andere in op de ambities, het cv en de competenties van de kandidaat. Aan de hand van dit proces kunnen wij snel genoeg zien welk HR talent bij uw bedrijf past.

cover-image

"De HR-afdeling is ontzettend belangrijk in uw bedrijf. Als we het hebben over werkgeluk van medewerkers, draagt HR hier een groot steentje aan bij! Daarnaast zorgen ze onder andere voor de juiste medewerkers op de juiste functie. En niet geheel onbelangrijk; ze onderhouden het contact met JUSTIN! JUSTIN levert al jaren HR- personeel op verschillende niveaus en helpen uw bedrijf graag aan de juiste HR-medewerkers."

cover-image

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.