JUSTIN Recruitment
VAKGEBIED: MARKETING

Marketing werknemers

Heeft u marketing personeel nodig? Dan bent u op de juiste (web)pagina aangekomen! JUSTIN helpt u namelijk graag bij het vinden van marketing toppers. Wij maken dit proces zo eenvoudig mogelijk voor u, zodat u uw kostbare tijd aan iets anders kunt besteden. Met 20 jaar ervaring in huis, kunnen wij feilloos aanvoelen wanneer een kandidaat bij uw bedrijf past. Deze ervaring kunnen wij voor uw bedrijf ook gebruiken om passend marketing personeel te vinden. Denk dan aan onder andere de volgende functies: online marketeer, content marketeer, data marketeer, etc.

Hoe werkt dit proces dan? JUSTIN vindt het prettig om eerst bij uw bedrijf langs te gaan voor een kennismaking. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen van uw bedrijf zodat we gerichter kunnen zoeken naar een passende kandidaat. Voordat wij u aan een kandidaat voorstellen, willen wij diegene ook eerst ontmoeten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek, kunnen wij er achter komen of dit talent een match is met uw bedrijf. Als dit het geval is, stellen wij deze persoon graag aan u voor!

"Leads generen, strategische positionering, de vindbaarheid van uw merk(en), of de branding van uw website om de juiste doelgroep te bereiken. Op online vlak zijn er veel specialismen waarop u onderscheidend wilt zijn; van creatieve out-of-the-box denkers tot data analisten; zij leveren groei voor uw bedrijf op vele fronten! Deze stappen maken met de juiste mensen? Van junior tot senior SEO, SEA, CRO, e-mail, content, allround marketeers of e-commerce medewerkers, wij versterken uw marketing team!"

 

Chinook - Recruitment consultant Amsterdam