JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
cover-image

Vakgebied supply chain

SUPPLY CHAIN WERKNEMERS

Bent u op zoek naar supply chain personeel? Reken maar dat wij u daarbij van dienst kunnen zijn! JUSTIN helpt starters en young professionals naar de volgende stap in hun carrière. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij genoeg kennis en kunde in huis om het juiste personeel bij het juiste bedrijf te plaatsen. Zo kunnen wij u dan ook uitstekend supply chain personeel leveren. Denk hierbij aan: supply chain planner, logistiek manager, inkoper, etc.

Waarom JUSTIN?

Wat is onze werkwijze? Wij geloven in een persoonlijke en betrokken werkwijze. Elke kandidaat die wij aan u voorstellen, hebben wij eerst gesproken. Zo kunnen wij er namelijk achter komen wie hij of zij is. We vragen onder andere naar de competenties, ambities en drijfveren.

Na het gesprek kunnen  wij bepalen of de persoonlijkheid van de kandidaat bij uw bedrijf past.

JUSTIN helpt u graag bij het vinden van supply chain personeel!

cover-image

"Hier worden belangrijke efficiency slagen gemaakt voor uw bedrijf! De juiste persoon op supply chain planning, transport coördinatie of voorraadbeheer is een key element als u met uw blik op de toekomst werkt. Kennis en kunde om het gehele logistieke proces, van inkoop tot retour artikelen, soepel te laten verlopen en te optimaliseren is de kracht van onze kandidaten. Wij zorgen voor de collega’s die vraag en aanbod nauwkeurig op elkaar laten aansluiten!"

cover-image

Heb je een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

JUSTIN Amsterdam

Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

020-6124945
amsterdam@justinrecruitment.nl

JUSTIN Rotterdam

Hofplein 20
3032AC Rotterdam

010-8907595
rotterdam@justinrecruitment.nl 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.