JUSTIN Recruitment
VAKGEBIED: Business IT

Business IT werknemers

Op zoek naar Business IT werknemers? Grote kans dat JUSTIN hierbij kan helpen! Business analisten, product owners, SaaS projectmanagers, data analisten en it-consultants; het zijn de professionals die organisatiedoelstellingen aan IT koppelen. Wanneer wij jullie (IT) doelstellingen begrijpen, zorgen wij dat we de kandidaat vinden die niet alleen qua kennis en ervaring, maar ook als nieuwe collega helemaal bij jullie past. 

Wij geven starters en young professionals een opstapje naar de carrière waar zij naar streven. Dit doen wij door deze talenten te matchen met de tofste opdrachtgevers waar zij al hun skills volledig kunnen benutten. Het matchen van kandidaten doen wij al ruim 20 jaar in de meest uiteenlopende sectoren, waaronder de IT branche. Denk hierbij aan service deskmedewerkers, programmeurs, systeembeheerders, business consultants, etc. JUSTIN gelooft in een persoonlijke aanpak. Wij spreken dan ook eerst elke kandidaat om hem of haar te leren kennen. Ook kennen wij elke opdrachtgever omdat we hier graag op bezoek komen en de bedrijfscultuur willen leren kennen. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijke match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Deze match is gebaseerd op persoonlijkheid, skills, drijfveren en ambities.

JUSTIN helpt bij het vinden van IT-personeel! Dit geldt voor zowel IT-bedrijven als voor bedrijven die IT-personeel zoeken.

 

Moet je nog een beetje overtuigd worden om in de IT te gaan werken? Lees dan onze blog over werken in de IT.

"Tegenwoordig werkt bijna iedereen met IT systemen. Van supply chain professional tot receptioniste, iedereen heeft ermee te maken in zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de efficiëntie van uw bedrijf, uw concurrentiepositie én de tevredenheid van uw medewerkers is het van groot belang dat de IT infrastructuur op orde is."