JUSTIN Recruitment
JUSTIN Recruitment
JUSTIN Amsterdam
Westerdoksplein 4
1013 AZ Amsterdam

JUSTIN Amsterdam

Antenna mag zich gelukkig prijzen met een mooi kantoor aan de rand van het centrum van Amsterdam. Wij werken voor bedrijven in de stad, maar ook voor bedrijven in de omliggende gemeenten zoals Zaanstad, Haarlem en Weesp. Wil je dus werken in de omgeving Amsterdam? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures en solliciteer vandaag nog naar jouw nieuwe baan!

Parkeren
Bij ons om de hoek is voldoende parkeergelegenheid op Westerdok of Westerdoksdijk. Vergeet niet je Parkmobile aan te zetten of even naar de parkeermeter te lopen. Een andere mogelijkheid is de parkeergarage Ijdock. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar ons kantoor.

Openbaar vervoer
Ons kantoor bevindt zich op 10 minuten lopen van Amsterdam Centraal. Nóg dichterbij is de bushalte Buiten Brouwersstraat, waar bus 18, 21 en 22 stoppen. Check 9292.nl voor uitgebreide reisinformatie.

Werkzaam op deze locatie

img
Serina Romijn
Recruitment consultant Nieuw-Vennep
img
Monique Klein
Recruitment consultant Nieuw-Vennep
img
Lesley Tates
Recruitment consultant Aalsmeer
img
Jeanine Verhaar
Recruitment consultant Aalsmeer
img
Saskia de Groot
Recruitment consultant - Directeur

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.